Sweden  Sweden

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi, Krabi


Phi Phi-öarna ligger 50 km sydost om Phuket och är en del av Hadnopparattara-Koh Phi Phi National Park som är hem för ett överflöd av koraller och marint liv. Det finns kalksten berg med klippor, grottor och långa vita sandstränder.


Nationalparken omfattar en total yta på 242.437 Rai. Phi Phi Don och Phi Phi Le är de största och mest kända öar. Phi Phi Don är 28 kvm: 8 km lång och 3,5 km bred. Phi Phi Le är 6,6 kvadratkilometer.


Det mesta av utvecklingen av Phi Phi Don ligger i eller runt Ton Sai byn, som ligger på den låga, sandiga näset som förenar de två kuperade sporrar som utgör resten av ön. Det finns även andra, lugnare orter på Long Beach, Laem Thong och på andra mindre tillgängliga delar av ön.


Koh Phi Phi består av 6 öar, som ligger mellan Phuket och Andaman havet. Dessa är:
Koh Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bamboo Island (Ko Phai)
koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok


Phi Phi är riklig av koraller och fantastiska marina livet. Phi Phi har rankats som en av de tio vackraste öarna i världen i det förflutna.

Mest populär aktivitet här är "dykning". Det finns kalksten berg med klippor, grottor och långa vita sandstränder. En annan favorit sport är bergsklättring.

Att ta sig till Phi Phi är mycket mer praktiskt än tidigare. Förutom Phuket, kan du ta en färja från Ao Nang, Railay och Ko Lanta lätt. För mer information, hur man får till Koh Phi Phi.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai