Norway  Norway

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi, Krabi


Phi Phi-øyene ligger 50 km sør-øst for Phuket og er en del av Hadnopparattara-Koh Phi Phi nasjonalpark som er hjem til en overflod av koraller og sjøliv. Det er kalkstein fjell med klipper, grotter og lange hvite sandstrender.


Nasjonalparken dekker et totalareal på 242 437 Rai. Phi Phi Don og Phi Phi Le er de største og mest kjente øyene. Phi Phi Don er 28 kvm: 8 km lang og 3,5 km bred. Phi Phi Le er 6,6 kvadratkilometer.


Mesteparten av utviklingen av Phi Phi Don ligger i eller rundt Ton Sai landsby, som er på den lave, sandete eidet som binder de to kuperte sporer som utgjør resten av øya. Det finnes også andre, roligere feriesteder på Long Beach, Laem Thong, og andre mindre tilgjengelige områder av øya.


Koh Phi Phi består av 6 øyer, som ligger mellom Phuket og Andamanhavet. De er:
Koh Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bamboo Island (Ko Phai)
Koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok


Phi Phi er rikelig av koraller og utrolig sjøliv. Phi Phi har blitt rangert som en av de ti vakreste øyene i verden i fortiden.

Mest populære aktiviteten her er "dykking". Det er kalkstein fjell med klipper, grotter og lange hvite sandstrender. En annen favoritt sport er klatrefjell.

Komme til Phi Phi er mye mer praktisk enn før. I tillegg til Phuket, kan du ta en ferge fra Ao Nang, Railay og Ko Lanta enkelt. For flere detaljer, hvordan få til Koh Phi Phi.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai