Hungary  Hungary

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi, Krabi


Phi Phi-szigetek fekszenek 50 km-re délkeletre Phuket és részét képezik Hadnopparattara-Koh Phi Phi Nemzeti Park, amely otthont rengeteg korallok és a tengeri életet. Vannak mészkő hegyek sziklák, barlangok és a hosszú fehér homokos strandokat.

A nemzeti park magában foglalja a teljes területe 242.437 Rai. Phi Phi Don és Phi Phi Le van a legnagyobb és legismertebb sziget. Phi Phi Don 28 nm: 8 km hosszú és 3,5 km széles. Phi Phi Le 6,6 négyzetkilométer.

A legtöbb fejlesztés a Phi Phi Don található, vagy annak környékén Ton Sai falu, amely az alacsony, homokos földnyelven, amely csatlakozik a két dombos nyúlványai, hogy magában foglalja a többi szigeten. Vannak még más, csendesebb üdülőhelyek Long Beach, Laem Thong, és más, kevésbé hozzáférhető helyeken a szigeten.

Koh Phi Phi áll 6-szigetek, Phuket között fekvő, és az Andamán-tengerre. Ezek a következők:
Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bambusz-sziget (Ko Phai)
Koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok

Phi Phi bőséges a korallok és csodálatos tengeri életet. Phi Phi már eddig, mint a tíz legszebb szigete a világ a múltban.

A legtöbb népszerű tevékenység itt a "búvárkodást". Vannak mészkő hegyek sziklák, barlangok és a hosszú fehér homokos strandokat. Másik kedvenc sport sziklamászás.

Utazás a Phi Phi sokkal kényelmesebb, mint korábban. Amellett, hogy Phuket, akkor eltarthat egy komp Ao Nang, Railay és Ko Lanta könnyen. További részletekért, hogyan jutunk el Koh Phi Phi.

http://youtu.be/ESldStIKh6Q
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai