Finland  Finland

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi, Krabi


Phi Phi-saaret sijaitsevat 50 km kaakkoon Phuket ja ovat osa Hadnopparattara-Koh Phi Phi kansallispuisto, joka asuu runsaasti koralleja ja meren elämää. On kalkkikivi vuoret kanssa kallioita, luolia ja pitkät valkoiset hiekkarannat.

Kansallispuiston pinta-ala on 242437 Rai. Phi Phi Don ja Phi Phi Le ovat suurin ja tunnettu saarilla. Phi Phi Don on 28 m²: 8 km pitkä ja 3,5 km leveä. Phi Phi Le on 6,6 neliökilometriä.

Suurin kehittämisen Phi Phi Don sijaitsee tai ympärillä Ton Sai kylä, joka on pieni, hiekkainen kannas, joka yhdistää kaksi mäkinen kannukset, jotka muodostavat loput saarella. On olemassa myös muita, hiljaisempia resorts Long Beach, Laem Thong, ja muissa vähemmän saatavilla alueille saarella.

Koh Phi Phi koostuu 6 saarten välissä Phuket ja Andamaanien meren. Nämä ovat:
Koh Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bamboo Island (Ko Phai)
Koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok

Phi Phi on runsaasti koralleja ja hämmästyttäviä meren elämää. Phi Phi on luokiteltu yhdeksi kymmenen kauneimman saaren maailmassa aiemmin.

Suosituimmat toiminta tässä on "sukellus". On kalkkikivi vuoret kanssa kallioita, luolia ja pitkät valkoiset hiekkarannat. Toinen suosikki urheilu on kalliokiipeily.

Näin pääset Phi Phi on paljon helpompaa kuin ennen. Lisäksi Phuket, voit ottaa lauttamatka Ao Nang, Railay ja Koh Lanta helposti. Lisätietoja Miten pääsee Koh Phi Phi.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai