Denmark  Denmark

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi, Krabi


Phi Phi øerne ligger 50 km sydøst for Phuket og er en del af Hadnopparattara-Koh Phi Phi National Park, som er hjemsted for en overflod af koraller og livet i havet. Der er kalksten bjerge med klipper, huler og lange hvide sandstrande.


Nationalparken dækker et samlet areal på 242.437 Rai. Phi Phi Don og Phi Phi Le er de største og mest kendte øer. Phi Phi Don er 28 m²: 8 km i længden og 3,5 km bred. Phi Phi Le er 6,6 km ².


Det meste af udviklingen af Phi Phi Don er beliggende i eller omkring Ton Sai Village, som er på den lave, sandede landtange, der forbinder de to bakkede sporer, der omfatter resten af ​​øen. Der er også andre, mere stille feriesteder på Long Beach, Laem Thong, og på andre mindre tilgængelige områder af øen.


Koh Phi Phi består af 6 øer, der ligger mellem Phuket og Andaman havet. Disse er:
Koh Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bamboo Island (Ko Phai)
Koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok


Phi Phi er rigeligt af koraller og fantastiske marine liv. Phi Phi er blevet bedømt som en af de ti smukkeste øer i verden i fortiden.

Mest populær aktivitet her er "dykning". Der er kalksten bjerge med klipper, huler og lange hvide sandstrande. En anden favorit sport er bjergbestigning.

lere detaljer. Hvordan kommer man til Koh Phi Phi.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai