Croatia  Croatia

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi

Postoji šest otoka u skupine poznate kao Phi Phi. Leže 50 km jugoistočno od Phuket i dio Hadnopparattara-Koh Phi Phi Nacionalnog parka koji je dom za bogatstvom koralja i pomorski život. Postoje vapnenačke planine s litice, špilje i dugim bijelim pješčanim plažama.

Nacionalni park obuhvaća ukupnu površinu od 242,437 Rai. Phi Phi Don i Phi Phi Le su najveće i najpoznatije otoke. Phi Phi Don je 28 m²: 8 km dužine i 3,5 km širine. Phi Phi Le je 6,6 km ².

Većina razvoja Phi Phi Don se nalazi u ili oko Ton Sai sela, koji se nalazi na niskom pješčanom prevlaci koja spaja dva brdsko ostruge koje čine ostatak otoka. Tu su i drugi, mirniji naselja na Long Beach, Laem Thong, a drugi manje pristupačnim područjima na otoku.

Phi Phi otoci su dijelovi Had Nopparatthara - MU Koh Phi Phi Morski Nacionalni park. Koh Phi Phi se sastoji od 6 otocima, leži između Phuket i Andaman Sea. To su:
Koh Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bambus Otok (Koh Phai)
Koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok

Phi phi je u izobilju od koralja i iznenađujuće pomorski život. Phi phi je ocijenjeno kao jedan od deset najljepših otoka na svijetu u prošlosti.

Najpopularnija aktivnost ovdje je "ronjenje". Postoje vapnenačke planine s litice, špilje i dugim bijelim pješčanim plažama. Drugi omiljeni sport je penjanje.

Kako doći do Phi Phi je puno praktičniji nego prije. Osim Phuket, ti svibanj uzeti trajekt od Ao Nang i Ko Lanta Railay i jednostavno. Za više detalja, Kako doći do Koh Phi Phi.

http://youtu.be/ESldStIKh6Q
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai