Belgium  Belgium

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi, Krabi


Phi Phi-eilanden liggen 50 km ten zuidoosten van Phuket en maken deel uit van Hadnopparattara-Koh Phi Phi National Park, dat is de thuisbasis van een overvloed aan koralen en mariene leven. Er zijn kalkstenen bergen met kliffen, grotten en lange witte zandstranden.


Het nationaal park heeft een totale oppervlakte van 242.437 Rai. Phi Phi Don en Phi Phi Le zijn de grootste en meest bekende eilanden. Phi Phi Don is 28 m²: 8 km lang en 3,5 kilometer breed. Phi Phi Le is 6,6 vierkante kilometer.


Het grootste deel van de ontwikkeling van Phi Phi Don is gelegen in of rond Ton Sai dorp, dat is aan de lage, zandige landengte dat de twee heuvelachtige uitlopers dat de rest van het eiland bestaat uit met elkaar verbindt. Er zijn ook andere, rustiger resort op Long Beach, Laem Thong, en op andere, minder toegankelijke gebieden van het eiland.


Koh Phi Phi bestaat uit 6 eilanden, gelegen tussen Phuket en de Andaman zee. Dat zijn:
Koh Phi Phi Don
Koh Phi Phi Le
Bamboo Island (Ko Phai)
Koh Yung
Koh Bida Nai
Koh Bida Nok


Phi Phi is overvloedig van koralen en prachtige onderwaterleven. Phi Phi is beoordeeld als een van de tien mooiste eilanden van de wereld in het verleden.

De meeste populaire activiteit hier is "duiken". Er zijn kalkstenen bergen met kliffen, grotten en lange witte zandstranden. Een andere favoriete sport is bergbeklimmen.

Kennismaken met Phi Phi is veel handiger dan voorheen. In aanvulling op Phuket, kunt u gemakkelijk een veerboot van Ao Nang, Railay en Ko Lanta. Voor meer informatie, Hoe komt u naar Koh Phi Phi.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai