Slovenia  Slovenia

Koh Phi Phi, Krabi

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi je ena od najbolj naravno lepih otokov na svetu in del imel Nopparatthara - Mu Koh Phi Phi Marine National Park. Koh Phi Phi je sestavljen iz 6 otokov, ki leži med Phuket in morje Andaman. Phi Phi je bogato z korale in neverjetno morsko življenje. Phi Phi je bilo ocenjeno kot eden od desetih najlepših otokov na svetu v preteklosti. Phi Phi Le otok, zlasti pa je pomemben apnenca formacije v domišljijskih oblik s strmimi stenami fronting ocean.

 

Priljubljene dejavnosti Tu je zato, potapljanje. Obstaja apnenca gore s pečine, jame in dolgimi belimi peščenimi plažami. Še en najljubši šport je plezanje.

 

Kako do Phi Phi je veliko bolj udoben kot prej. Poleg Phuket, lahko vzamete s trajektom iz Ao Nang, ki Railay in Ko Lanta enostavno.

 

Nacionalni park obsega skupno površino 242,437 Rai. Phi Phi Don in Phi Phi Le so največji in najbolj znani otoki. Phi Phi Don je 28 m²: 8 km v dolžino in 3,5 km širok. Phi Phi je Le 6,6 kvadratnih kilometrov.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai