Serbia  Serbia

Koh Phi Phi, Krabi

Кох Пхи Пхи

Кох Пхи Пхи је један од најважнијих природно најлепших острва на свету и део је имао Ноппараттхара - МУ Кох Пхи Пхи Марине Натионал Парк. Кох Пхи Пхи се састоји од 6 острва, лежи између Пукет и Андаман Сеа. Пхи Пхи је богато коралима и невероватном морског живота. Пхи Пхи је оцијењено као један од десет најлепших острва на свету у прошлости. Пхи Пхи Ле острво, нарочито, је велики кречњак формација у фантастичним облицима и формама са стрмим литицама јавања океан.

 

Популарне активности овде је, дакле, роњење. Постоје кречњачке планине са литицама, пећинама и дугим белим пешчаним плажама. Други омиљени спорт је пењање.

 

Упознавање са Пхи Пхи је много једноставније него раније. Поред Пхукет, можете лако да направите трајектом из Ао Нанг и Раилаи и Ко Ланта.

 

Национални парк обухвата укупну површину од 242,437 Раи. Пхи Пхи Дон и Пи Пи ле су највећа и најпознатија острва. Пхи Пхи Дон је 28 кв.м: 8 км у дужину и 3,5 км широк. Пхи Пхи Ле је 6.6 квадратна километра.

http://youtu.be/cIvWTa57w6s
English Iceland African Slovakia Slovenia Ukraine Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Turkey VietNam Thai